Share
She Brought Me Gasoline objavili novi singl ‘Hole in the soul’

She Brought Me Gasoline objavili novi singl ‘Hole in the soul’

Zagrebačka četvorka She brought me gasoline predstavila je novi singl naziva „Hole in the soul“.

She brought me gasoline su zagrebački blues/americana bend u postavi bendžo, rezonator gitara, bas i bubanj. U proljeće 2016. godine objavili su EP naslova „Pathway/Soul made in China koji je prilično hvaljen od domaće, ali i strane kritike. Od priznanja vezanih za ovaj EP, svakako je najzanimljivije ono za izbor za bend dana na portalu Maximum Volume Music.

Krajem rujna ove godine objavljuju singl „Sometimes trouble comes“ kojim dospijevaju na prvo mjesto regionalne top liste Cener na Radiju 101, a njihov utjecaj na blues scenu potvrđen je izborom otvaranje ovogodišnjeg Sugar Cube Blues Festa.

Bend je upravo izbacio novi singl naziva „Hole in the soul“. Uz njihov standardni postav predvođen bendžom, She brought me gasoline u novoj stvari uvode i usnu harmoniku.

Produkciju i miksanje potpisuje Doringo, a s obzirom da She brought me gasoline i dalje teže autentičnom zvuku,  pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju Slamasonik koji je, kao što iz naziva može naslutiti, izgrađen od slame.

Bend će promovirati singl nastupom na Hrvatskoj televiziji 30.12.2018. te koncertom u zagrebačkom No Sikiriki-ju 12.1.2019.