Share
She brought me gasoline objavio novi singl „Sometimes trouble comes“

She brought me gasoline objavio novi singl „Sometimes trouble comes“

Zagrebački blues/roots/americana bend ‘She brought me gasoline‘ ima novi singl „Sometimes trouble comes“. Benđo u prvom planu, starinski blues u americana ambijentu, EP o kojem su pisali i portali u Engleskoj, Nizozemskoj, Italiji, Škotskoj i Srbiji, mastering Timothyja Stollenwerka (Cedric Burnside, Bombino, Bonnie Prince Billy), video koji je objavio američki portal Americana Daily te odabir za bend dana od britanskog portala Maximum Volume Music neki su od razloga zbog kojih je ‘She brought me gasoline’ poseban bend na hrvatskoj sceni.

Nakon što su prethodni EP snimili na vintage analognoj opremi, momci su ovaj singl odlučili snimiti u studiju čiji su zidovi napravljeni od sijena, poznatom kao Slamasonik. Singl je snimio i miksao svestrani Dinko Čvorić-Doringo.

Nakon što su izborom publike i žirija pobjedili u natjecanju za nastup na ovogodišnjem Open Air festivalu Filozofskog fakulteta, ‘She brought me gasoline‘ će svirati 28. rujna u zagrebačkom prostoru Mikro (Medika, Pierottijeva 11).

  1. […] Krajem rujna ove godine objavljuju singl „Sometimes trouble comes“ kojim dospijevaju na prvo mjesto regionalne top liste Cener na Radiju 101, a njihov utjecaj na blues scenu potvrđen je izborom otvaranje ovogodišnjeg Sugar Cube Blues Festa. […]

Comments are closed.