She Loves Pablo Operator

She Loves Pablo objavili novi singl i spot “Operator”, album na vinilu u prodaji

Što se sve događa na velikoj europskoj turneji jednog benda otkrivaju zagrebački groove rockeri She Loves Pablo u novom videospotu za singl “Operator” s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self”. Vinilno izdanje albuma od danas je dostupno putem online prodaje.

Videospot sniman i režiran od strane Hrvoja Baudoina sadrži kadrove s prošlogodišnje dosad najveće europske turneje benda koja je obuhvatila Švicarsku, Francusku, Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju. U spotu se na trenutak pojavljuje svjetski poznati glazbenik Eagle-Eye Cherry koji se našao u publici na Pablovom koncertu u Francuskoj, a potom je prišao bendu i tražio da se s njima fotografira.

“Operator” je drugi singl s albuma “Death Threats From Future Self” čije je vinilno izdanje moguće od danas nabaviti online na stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

Velika koncertna promocija albuma prebačena je na 23. svibnja u Boogaloo, a njeno održavanje ovisit će o pandemijskoj slici i situaciji te odlukama nadležnih tijela o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti. Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo online u sustavu Entrio. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 60 kuna.
FB event: www.facebook.com/events/596152604282184/

She Loves Pablo su: Domagoj Šimek – vokal, gitara; Dimitrije Đokić – gitara, prateći vokal; Nenad Gajić – bas, prateći vokal i Leonard Klaić – bubnjevi

LINKOVI:
FB: facebook.com/SheLovesPablo/
IG: instagram.com/shelovespabloband/?hl=hr

Deezer – http://bit.ly/DTFFS
Google Play – http://bit.ly/DTFFS2
Spotify – https://spoti.fi/2Ro9g31
iTunes – https://apple.co/2TZjXdM
BandCamp – http://bit.ly/DTFFS4
YouTube – http://bit.ly/DTFFS5
Vinil – bit.ly/DTFFS_LP

She Loves Pablo su bend Dostave Zvuka.facebook.com/dostavazvuka/

Total
2
Shares
Previous Article
Fudbaler serija

„Fudbaler“: Stiže nam serija o mračnoj strani fudbala

Next Article
Buč-Kesidi-bend

Buč Kesidi uživo u 22h na Instagramu