Share
The Shejvers objavili novi singl i spot “Nestajem”

The Shejvers objavili novi singl i spot “Nestajem”

Prijedorski punk/rock sastav The Shejvers snimio je svoj drugi spot za novu pjesmu pod nazivom “Nestajem”.

Pjesma “Nestajem” je snimljena u “Manifest” studiju 2017. godine, a produkciju potpisuje Marko Medić. Spot za pjesmu je rađen u atomic klubu “Magic” sredinom januara 2018. godine a video produkciju potpisuje Indir Merdanović.

Pjesma “Nestajem” je peta objavljena pjesma ovog mladog benda.

“Ona opisuje emotivno stanje jedne individue koja kao i većina ljudi ima neki svoj životni ožiljak koji je stalno prati i vuče dole. Ali u prkos tome ta individua u svojoj glavi ima viziju svog savršenog svijeta u kojem pronalazi duhovni mir i utočište” rekli su iz benda.

Bend u narednom periodu planira da kompletira svoj prvi album kroz singlove. Nakon promocije novog singla bend aktivno priprema nastupe, a prvi najavljeni će se održati već u petak u Prijedoru u klubu “Magic”.

“Ideja ima puno, samo ih treba oblikovati i doraditi. Dvije nove pjesme su već u procesu snimanja i trebalo bi uskoro da izađu, a vjerovatno i novi spot”, istakli su The Shejvers .

“Planiramo još mnogo nastupa, neki od gradova koje ćemo obići su Kostajnica i Novi Grad. Planiramo još mnogo svirki, mada je sve teže da izguramo autorsko stvaralaštvo na prostorima gdje živimo. Nije da se nešto žalimo, ali to su, nažalost, činjenice”, naglasio je Jandrić.

Bend The Shejvers je melodični punk bend iz Prijedora. Nastao je početkom 2017-te godine kao rezultat ideje četiri mlada čovjeka koja gaje veliku ljubav prema punk muzici. Svi članovi benda imaju višegodišnje iskustvo rada na sceni kroz različite projekte.

The Shejvers, pored Jandrića, čine basista Predrag Stikovac, gitaristi Mario Rujević i Marko Medić, te bubnjar Nikola Vicković.