Shoplifters

Shoplifters objavili spot za pesmu “Everybody’s Nobody’s Fool”

Novosadska pank rok četvorka Shoplifters predstavila je video-spot za pesmu “Everybody’s Nobody’s Fool” kao najavu za njihov predstojeći album. Spot moze da se pogleda na YouTube kanalu benda, kao i na društvenim mrežama. Video kao snimatelji potpisuju Orfeas Skutelis i Szilárd Kovács, dok je za montažu bio zadužen Zoran Nikolić.

Novi album Shopliftersa pod nazivom “Secret Free World” biće objavljen 16. avgusta. Album čini 11 novih pesama snimljenih tokom marta 2019. u novosadskom studiju Fluid Noise, za čiju produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters.

Treći zvanični album benda na vinilu potpisuje čak pet izdavača: Brassneck records (UK), Waterslide Records (Japan), PopKid Records (SAD), Bartolini Records (Španija) i White Russian Records (Holandija). Takođe, album će biti dostupan i na kaseti, zaslugom beočinske Underground Disco ekipe.

Oba izdanja u Srbiji će moći da se nabave direktno od benda, dok će album u digitalnom obliku biti dostupan na Shoplifters Bandcamp stranici.

Promocija albuma “Secret Free World” će se održati 31. avgusta u Novom Sadu.

Total
31
Shares
Previous Article
Neuroleptic Trio – Butterfly Chaos Dance

Neuroleptic Trio singlom "Silent Room Sesssions" najavili novi album

Next Article
Izložba radova nastalih na umetničkoj kolonijizaciji Tvrđave u Nišu  ART TO GO JAZZY u periodu od 2016. do 2018.   

Otvaranje retrospektivne izložbe ART TO GO JAZZY 2016-2018