Share
Side Project gosti Akustike u Rockmarku

Side Project gosti Akustike u Rockmarku

U utorak, 13. ožujka, na pozornici zagrebačke glazbene knjižare Rockmark u sklopu programa Akustika nastupit će skupina Side Project.

Ovom prilikom u Rockmark stižu s novim i odličnim studijskim albumom “Lonely Boys”, koji su objavili u prosincu prošle godine. Riječ je o njihovom drugom po redu studijskom izdanju. Album donosi ukupno 11 autorskih pjesama, te uključuje suradnje s Irenom Žilić u pjesmi “Would You” te Nikol Ćaćić (NLV), kroz povremeno sempliranje njenog vokala.

Publika će na njihovom akusticiranju imati priliku čuti kako pjesme s albuma “Lonely Boys” zvuče u akustičnom izdanju, što će biti odlično zagrijavanje za njihov elektrizirani koncert i promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture, 23. ožujka!

Za one koji vole znati više, Anja i Luka su svoju priču započeli 2012. godine, isprva s coverima, a zatim i s autorskim pjesmama. Hvaljeni prvijenac “Things Which No One Else Should Know About” su objavili 2015. godine, nakon čega su ubrzo krenuli i s radom na novom materijalom te u međuvremenu objavili singlove “Guns” i “Giving Souls Away”, koje nisu uvrstili na album.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Foto: Dora Šarić