Sijenke 22.10. u zagrebačkom KSET-u promoviraju album prvijenac “Iz sijenke”

Sijenke, crnogorski bend sa sjedištem u Beogradu po prvi puta nastupa u Zagrebu i to u petak 22.10. u KSET-u gdje će promovirati album prvijenac “Iz sijenke”.

Ovi momci inspirirani su raznoraznim životnim događajima, a album im je sačinjen od pjesama ukrašenim plesnim synth i gitarskim melodijama te ponekom opakom solažom. Samim tim za njih ova skupina pjesama predstavlja nenametljivo porinuće u muzičke vode i suočavanje sa svim što to nosi smatrajući da njihova najveća vrijednost ne leži u onome sto jesu, već u onome što mogu postati.

Sijenke izdaje i zastupa label više manje zauvijek, a članovi su: Marko Todorović, Radovan Raičević, Luka Sovrlić, Milan Popović i Savo Terzić.

Karte su u prodaji, te ih možete po pretprodajnom cijeni od 35 kn kupiti u Dirty old Shopu i KSET-u. Cijena na dan koncerta bit će 50 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Total
3
Shares
Previous Article
MIRNA novi album Posljednji trend

Mirna u Tvornici kulture promovira novi album "Posljednji trend"

Next Article
Superpaun Sedi kraj mene

Superpaun predstavio novi singl i spot “Sedi kraj mene”