Share
Sindikat Food Club – novo mjesto za izlazak u Zagrebu

Sindikat Food Club – novo mjesto za izlazak u Zagrebu

Najbolje mjesto u Zagrebu, za ugodno druženje uz glazbu, piće ili hranu, čeka vas i ovog vikenda u Sindikat Food Clubu u Tvornici Kulture.

Petak, 20.11. rezerviran je za Wanted Men Johnny Cash tribute Duo i najbolji opus čovjeka u crnom. U subotu, 21.11. ponovno pozornicu zauzima trio iz Filmmusicorkestra sa svojim glazbenim spektrom koji pokriva šansone, evergreene i filmsku glazbu.  

Piće, hrana i glazba idu ruku pod ruku. Osjećajte se kao V.I.P. gost, u sigurnom okruženju velike dvorane Tvornice kulture na čijoj se pozornici izmjenjuju najavljeni glazbenici. Razmazite svoja osjetila dolaskom na mjesto na kojem hrana na tanjuru nije jedina poslastica. Ukoliko se odlučite probati nešto iz ponude naših chefova, ljubazno osoblje će vam rado preporučiti hranu prema vašim željama. Ako vam je prekasno za večeru, na raspolaganju vam je bogat izbor pića s naših šankova.

Sindikat Food Club postao je mjesto susreta glazbe, prijatelja, ukusne hrane i nepresušnog izvora pića. Posjetite novo sretno mjesto u Zagrebu i dopustite da vas osvoji svojom svjetskom klasom. 
Ulaz je slobodan!