META x WIKLUH SKY - ZIMA

Singlom “Zima” META i Wikluh Sky najavijuju zajednički album

Beogradski muzičar Đorđe Miljenović, poznat i kao Wikluh Sky, novim singlom “Zima” u izdanju Aristokrat Muzik-a, posle višegodišnje pauze, objavljuje povratak na rep scenu.

Nakon uspešnog duplog albuma “Amovi” / “Sam pao, sam se ubio”, kojim se publici predstavio u nešto drugačijem izdanju, Wikluh Sky ponovo plovi vodama srpskog hip hopa.

Udruživši kreativne snage sa sve popularnijim mladim muzičarem Metom, a u okviru Aristokrat Muzik-a, poslednjeg dana novembra, Wikluh Sky objavio je singl i spot za pesmu “Zima”. Singl najavljuje zajednički album na kojem su META i Sky radili prethodne dve godine.

Pesma I spot za singl “Zima” objavljeni su na Aristokrat Muzik YouTube kanalu, a već u prvom danu nakon objavljivanja privukli su veliku pažnju fanova Wikluh Sky-ja kojem je ovo prvi veći hiphop projekat u poslednjih par godina.

Režiju i art direkciju spota “Zima” potpisuju Nemanja Maraš i Hadži Aleksandar Đurović u sklopu Noir Multimedie, dok za vizuelne efekte potpisuje Milan Subotić. Video je sniman u studiju Umetnost 2.0 u Beogradu tokom novembra.

Đorđe Miljenović, poznati beogradski multiinstumentalista, MC i kompozitor, najpoznatiji je kao deo rep trojca Bad Copy, ali i kao nekadašnji član Marčelovog Filter Crew-a i solo umetnik. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavio je više izdanja kao samostalni umetnik, ali i u okviru projekata drugih muzičara. Muzička karijera Đorđa Miljenovića nikada se nije mogla žanrovski definisati, pre svega zbog velikog broja različitih projekata u kojima je učestvovao, ali i zbog spajanja naizgled nespojivih muzičkih pravaca, pa se tako u diskografiji nalaze mnogobrojne hip hop, rock, reggae, drum and bass, ali i pop numere.

Peđa Ristić META je talentovani mladi DJ i producent iz Kragujevca koji se predstavio javnosti pesmom Genesis koji je radio u saradnji sa Sanjom Vučić, međutim, široj publici najviše poznat kao autor muzike za multimilionski hit LAVA Sare Jo.

Singl zima uskoro će biti dostupan na svim većim streaming platformama.

Aristokrat muzik digitalni kanali:
YouTube: www.youtube.com/channel/UC-jr8jLtH2xECcg0romXTeg
Facebook: www.facebook.com/aristokratmuzik
Instagram: www.instagram.com/aristokratmuzik

META digitalni kanali:
Facebook: www.facebook.com/metairl
Soundcloud: soundcloud.com/metairl
Instagram: www.instagram.com/metairl

Wikluh Sky digitalni kanali
Facebook: www.facebook.com/miljenovicdjordje

Total
16
Shares
Previous Article
ZABRANJENO PUŠENJE

Prednovogodišnji koncert Zabranjenog pušenja u Skenderiji

Next Article
Danijel Deni Karalić

Danijel Deni Karalić debi singlom "Sloboda" ulazi u solo vode