Nismo_nikud_ni_krenuli_šinobusi

Šinobusi objavili novi album “Nismo nikud ni krenuli”

Novosadski sastav Šinobusi objavio je novi album u izdanju Jugotona pod nazivom “Nismo nikud ni krenuli”.

U prodaji je novi CD novosadskog sastava Šinobusi u izdanju Jugoton Croatia Recordsa. Šesti autorski album nosi naziv Nismo nikud ni krenuli i sadrži jedanaest novih pesama.  

Novosadska promocija albuma održana je 9. aprila u London pabu, a urađen je i spot za pesmu Kada padaš u kojem su korišćeni snimci sa nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz festivalu.

CD možete nabaviti u Jugotonovoj prodavnici u Nušićevoj 27. u Beogradu, a uskoro i u Novom Sadu u knjižari Bulevar Books i cd šopu Mungos. Album takođe možete preslušati na svim digitalnim platformama.

Iz recenzije Miloša Zubca:

Da se sada kaže kako je ovo jedan izuzetan bend koji sve radi kako treba ali u pogrešno vreme – bilo bi već opšte mesto. Oni vreme možda nisu mogli da biraju ali i te kako mogu da biraju šta će s vremenom koje im je dato. Album Nismo nikud ni krenuli – izveden u sprezi iskustva, osećajnosti i inteligencije, s refrenima koji lako ostaju u uhu, sa univerzalnim životnim porukama i poukama koje svako može da razume – bio bi apsolutni klasik žanra da žanr kao takav objektivno postoji u Srbiji. Možda je zato u njihovoj odluci da stvaralački i koncertno nastave da traju bez ikakvih stimulansa muzičke industrije, ugovornih obaveza i očekivanja publike, bez uočljive koristi, učitan pun smisao njihovog trijumfa. Šinobusi decenijama sviraju zato što ih ljubav jednako vodi, zato što ona jednako diše i zato što prosto moraju to da čine, bez obzira na okolnosti. Ma i da nisu nikud ni krenuli, oni su zaista daleko, daleko stigli.

Total
0
Shares
Previous Article
Flying Head Inferno

Flying Head objavili novi singl „Inferno“

Next Article
Proto Tip Duša u šaci - foto mladen šijan

Proto Tip objavio novi video singl "Duša u šaci"