Share
Snimanje filma o grupi MI u srijedu u Hard Placeu

Snimanje filma o grupi MI u srijedu u Hard Placeu

Hrvatska Radio Televizija snima dokumentarni film o legendarnoj grupi MI. Tako će u srijedu 28.11. MI-ovci zasvirati u Hard Place-u u sklopu javnog snimanja.

Ulaz je besplatan, a svirka počinje od 20 sati. dođite čuti kako su to nekada Mijat, Škarica, Vedran Božić i ekipa radili u 60-tim i 70-tim godinama prošlog stoljeća i zašto su njihove večeri na “Plesnjacima” uvijek bile krcate i zašto još i danas svi pjevuše legendarnu “Bam Bam Ba Ba Lu Bam”.

Mi su rock sastav osnovan 1966. godine u Šibeniku. Snimili su tri singla i bili su vrlo popularni na top ljestvicama. Razišli su se 1972. godine, a nanovo su se okupili u originalnoj postavi 2001. godine. Svoj prvi samostalni koncert održali su 9. ožujka 1967. godine u prepunoj sali kina “Zagreb”, a u veljači 1969. godine nastupili su u Milanu u elitnom klubu “Wanted saloon”, te su tada zbog želje da završe studije, odbili ponudu talijanske diskografske kuće i ostanak u Italiji.

Nastavljaju svirati soul fanfarama i brass zvukom, koji postaje njihov zaštitni znak sve do kraja 1971. kada su se razišli. U originalnoj postavi (7+1) nanovo se okupljaju trideset godina poslije, 2001. godine.