solar-opposites

“Solar Opposites” – Nova serija od tvorca Ricka i Mortyja

Obožavatelji serije Rick i Morty s veseljem su dočekali prvi trailer za Solar Opposites, novu seriju od jednog od tvoraca Ricka i Mortyja, Justina Roilanda, koju radi u suradnji s Mikeom McMahanom.

Sam Roiland, koji inače daje glas Ricku, u ovoj će seriji također dati svoj glas jednom od glavnih likova. Među drugim glumcima tu su Thomas Middleditch, Sean Giambrone i Mary Mack u redovnoj postavi, prenosi MojTV.

Sama serija vrti se oko četiri vanzemaljca koji su napustili svoj razoreni svijet te se slučajno našli u američkom predgrađu. Podijeljeni su oko svojih osjećaja prema Zemlji. Korvo (Roiland) i Yumyulack (Giambrone) vide samo zagađenje, konzumerizam i ljudsku slabost te misle kako je Zemlja grozna, dok Terry (Middleditch) i Jesse (Mack) vole ljude i njihovu televiziju, fast food i zabavne stvari. Njihova misija je zaštititi Pupu, živuće super-računalo koje će se jednog dana razviti u svoj pravi oblik, njih pojesti i promijeniti Zemlju.

U gostujućim ulogama čut ćemo mnogobrojne poznate glasove, među kojima su Tiffany Haddish, Alfred Molina, Christina Hendricks, Alan Tudyk i Rainn Wilson.

Sve epizode prve sezone serije Solar Opposites stići će na Hulu 8. svibnja ove godine.

 

Total
0
Shares
Previous Article
Irena Žilić objavila novi EP – "Small Hours"

Irena Žilić objavila novi EP – "Small Hours"

Next Article
Artan-Lili

Artan Lili objavio prva dva albuma na dvostrukom CD izdanju