soulcase-debi-singlom-the-attic-najavio-ep-devour

Soulcase debi singlom “The Attic” najavio EP “Devour”

Novoosnovani riječki alt rock bend Soulcase predstavio je debitantski singl “The Attic” kojim najavljuje nadolazeće EP izdanje “Devour”.

“The Attic” objedinjuje osjećaje melankolije i nostalgije, a prožet je žestokim gitarskim rifovima i pjevnim melodijama. 

Pjesma govori o zaglavljenosti u prošlosti, kao čestom problemu ljudske naravi, a posvećena je prošlim vremenima i ljudima koji više nisu s nama.

Video za pjesmu je od 30. travnja dostupan na YouTube-u, a sama pjesma i na svim streaming platformama.

Singl i ostatak EP-a snimani i mixani su u studiju G.I.S. uz producenta Mateja Zeca, dok je mastering odradio legendarni Ted Jensen u cijenjenom Sterling Sound studiju u Nashvilleu (SAD).

O BENDU

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem glazbe, a posljedično tome, pomalo su nastajale i prve pjesme. 

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Također, na njihov zvuk i tekstove snažno utječu blisko povezane umjetničke forme poput filma i književnosti. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

Zapratite Soulcase na društvenim mrežama:

Facebook: www.facebook.com/soulcaseofficial/
Instagram: www.instagram.com/soulcase_band/

Total
1
Shares
Previous Article
Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za pjesmu ‘Sailor’

Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za pjesmu ‘Sailor’

Next Article
Trokut-jazz-bend-nova-postava

Nova postava electronic jazz benda Trokut