Špageti rok bend Romano Nervoso premijerno u Banja Luci KSET Pabu

Špageti rok bend ‘Romano Nervoso’ premijerno u Banja Luci (KSET Pabu)

“This is where punk and pop meet the New York Dolls and Marc Bolan, early AC / DC on boogie-woogie, party beats in Italian with English influences, pseudo masculine posing in glitter”Classic Rock Magazine

Romano Nervoso održaće svoj premijerni nastup u Banja Luci 30. novembra 2022. godine u KSET Pabu sa početkom u 21h gde će promovisati aktuelni album “The Return of the Rocking Dead”.

Ulaznice:
8 KM – promo (ograničen kontigent)
12 KM – pretprodajna cena (do 30. novembra)
16 KM – na dan koncerta (30. novembra)

Prodajna mesta: Mac Tire i KSET Pab

Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Romano Nervoso je italijansko-belgijski sastav koga karakteriše širok spektar muzičkih uticaja odakle su razvili vlastiti stil: spaghetti rock and roll; divlji rokenrol koga sviraju Italijani.

Lider grupe je stekao reputaciju kuma „spaghetti rock“ žanra, poznati su po energičnim i žestokim koncertima, a svirali su kao predgrupa brojnim muzičarima kao što su Johnny Hallyday, Danko Jones, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi.

U aprilu 2020. godine objavili su novu ploču ‘The Return of the Rocking Dead’ za Mottow Soundz etiketu sa pratećim bendom koga čine gitarista Greg Chainis, bubnjar Lucas Lepori, basista Fabrice Giacinto, odnosno drugi gitarista Ruggero Catania.

Novi album najavljen je singlom “Wild Boy” gde mu društvo pravi stari saradnik Danko Jones.

“U pitanju je ljubavna pesma, ali nije nužno o ljubavi između dvoje ljudi, mada može biti shvaćena i na taj način, ukoliko vam se tako sviđa, ali je više o onome što volite da radite sa strašću, ono što čini da se osećate živo, divlje. Upravo to je ono što ja osećam u vezi sa muzikom”, izjavio je Romano Nevoso povodom ovog singla.

Total
0
Shares
Previous Article
Lebanon Hanover i Urok u subotu u Domu omladine Beograda-min

Lebanon Hanover i Urok u subotu u Domu omladine Beograda

Next Article

Bend Taino objavio album prvjenac “Kotlina” sa muzikom iz istoimene serije Danisa Tanovića