bend špajz

Špajz objavio spot za pesmu “Abazur”

Kragujevački sastav Špajz je izbacio novi spot za pesmu “Abazur”. Pesma će se naći na njihovom novom albumu koji će uskoro izaći i koji ovim spotom žele da najave.

To će biti njihov drugi studijski album. Video produkciju za spot je radila Nataša Stamatović, a audio Saša Furunović (Popečitelji) koji je radio i produkciju celog albuma.

Bend ŠPAJZ nastao je u martu 2010. godine u Kragujevcu. Čine ga Vladimir Maksić (gitara), Darko Đorđević (gitara), Aleksandar Furunović (bubnjevi) i Stanko Milačić (bas gitara). Većina pesama nastala je i nastaje tokom jam sessiona. U pitanju je instrumentalna muzika u kojoj se mogu prepoznati različiti uticaji (od Hendriksa, preko Discipline kičme do fusiona i džeza), a koja povremeno zvuči i kao odlična filmska muzika. Bend iza sebe ima jedan studijski album pod nazivom “Ovaj lift nema vrata” u izdanju Skc-a Kragujevac kao i brojne nastupe po klubovima  i festivalima u Srbiji od kojih se mogu izdvojiti nastupi na Arsenal festu u Kragujevcu i Nisvilu u Nisu. Bend trenutno radi na izdavanju novog albuma.

Total
2
Shares
Previous Article
diyala

Diyala prvi put u Vintageu prije Tech N9nea

Next Article
Magnar

Magnar objavio svoj prvi singl “Fatamorgana”