Share
Sprema se film “Peaky blinders”

Sprema se film “Peaky blinders”

O ovome se pričalo godinama, a sada je to potvrdio i reditelj Otto Bathurst. Takođe, u septembru je počela da se snima i peta sezona serije Peaky Blinders, čija se premijera očekuje na proleće sledeće godine.

Otto Bathurst bio je reditelj prve tri epizode serije, a trenutno je angažovan na promociji svog filma Robin Hood, u kome glavne uloge tumače Taron Egerton i Jamie Foxx.

Scenario za film po popularnoj seriji radi Steven Knight, koji je zaslužan i za originalnu ideju. Izjava Bathursta prva je “značajnija” informacija o eventualnom filmu, nakon što je i sam Knight još pre dve godine nagovestio sličan projekat. On je tada, takođe, izjavio i da “želi da ispriča priču u sedam ili osam sezona, a možda da je završi jednim velikim filmom!” pišu Titlovi.

Da li će se u ovom filmu naći i Cillian Murphy? Iskreno bi voleli, mada je on poznat kao neko ko favorizuje TV u odnosu na standardan bioskopski film. Ipak, poznat je po izjavi datoj kada su ga upitali o namerama da se snimi film po seriji koja ga je proslavila: “To je nekako seksi ideja, ali ću sačuvati svoje mišljenje dok se ne upoznam s detaljima”, rekao je.