elektricni-orgazam

Srđan Gojković Gile: „Budite kod kuće, slušajte muziku i budite zdravi“

Svetski i domaći izvođači poručuju svima da budu odgovorni i odlučni u borbi protiv virusa Covid-19.

Pevačica Lizzo je na mrežama podelila snimak u kom na flauti svira meditativnu melodiju “koja vodi ka oporavku organizma”. Bebe Rexha je vrlo energično i borbeno pozvala sve ljude da se uozbilje po pitanju borbe sa korona virusom. Charli XCX je objavila gif sa stilizovanom maskom na licu a Dua Lipa je pokrenula fondaciju za pomoć izbeglicama u svakom smislu.

Mnogi izvođači se masovno odlučuju za strimovanje svojih koncerata u kućnim uslovima. Tako su svoje nastupe i druženja na mrežama organizovali Chris Martin (Coldplay) i Charlie Puth.

Naravno i muzičari sa domaće scene svojim motivacionim obraćanjima daju doprinos u borbi protiv korona virusa.

„Iskreno se nadam da će ova situacija brzo proći. Budite kod kuće, slušajte muziku i budite zdravi,“ poručio je Srđan Gojković Gile iz grupe Električni orgazam.

Mladi kantautor Ivan Jegdić takođe je pozvao sve nas da budemo odgovorni prema sebi i svom okruženju i da se strogo pridržavamo uputstva nadležnih službi:

„Iskoristite izolaciju za čitanje, igranje Jamba sa porodicom i bindžovanje serija. Sve će ovo proći i ponovo ćemo se gledati na bini i van nje. Čuvajte se!“

Novi trep-hop, R&B izvođač Zoza kratko je poručio:

„Sve što ne biste želeli da se desi vama ne dozvolite da se desi drugima.“

Foto: Zlatan Lipljanac

Total
0
Shares
Previous Article
amazon

Amazon pauzirao sve porudžbine vinyla, CD-ova i muzičke opreme

Next Article
Ajna-band

Ajna released a new single & music video "Rengeteg"