Share
Šta možemo da očekujemo od nove sezone serije “Narcos”?

Šta možemo da očekujemo od nove sezone serije “Narcos”?

Za samo tri godine prikazivanja serija Narcos je uspela u potpunosti da oduševi publiku širom sveta. Kako je najavljeno, četvru sezonu ćemo moći da očekujemo krajem ove godine.

Netflix je objavio trejler za četvrtu sezonu popularne serije “Narcos”, a novi serijal će doneti niz promena.

Ono što smo uspeli da saznamo iz najave je da se definitivno menja tok radnje, mesto snimanja, kao i uloge, jer nam sada stižu novi likovi koji će zasigurno zadati nove probleme vlastima.

Za razliku od prethodne sezone u kojima je prikazan život Pabla Eskobara, kao i formiranja snažnog kartela u Kolumbiji, u novoj sezoni radnja se prebacuje u Meksiko, tačnije u Gvadalaharu, prenosi B92.net

U gradu koji je odraz tradicije i kulture Meksika, pratićemo nastajanje glavnog kartela u kome će glavne narkobosove igrati američki glumac Majkl Penja i meksička zvezda Dijego Luna.

Dijego će igrati jednu od glavnih uloga narkobosa koji je osnovao najjači meksički kartel u osamdesetima – Miguela Angela Feliks Galarda dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamerona boriti ispred DEA – američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika.

Leave a Comment