Share
Stephany Stefan promovira album “Iridescent” 9.3.  u riječkoj Filodrammatici

Stephany Stefan promovira album “Iridescent” 9.3. u riječkoj Filodrammatici

Riječka multidisciplinarna umjetnica Stephany Stefan u subotu, 9. ožujka, u 20 sati, u velikoj dvorani Filodrammatici održat će koncertnu promociju novog album pod nazivom „Iridescent“.

Stephany Stefan je multi disciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme.Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.

Službena promocija albuma “Irdescent” zakazana je za subotu, 9. 3. u velikoj dvorani Filodrammatice. Ograničen broj ulaznica dostupno je po cijeni od 30 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se penje na 45 kuna.

Prateći bend čine: Goran Pleić – bubnjevi, Vedran Mijić – bass, Igor Musulin – gitara i Dorian Cuculić – klavijature.

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music.

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.

Cijena ulaznica: 30,00 kn pretprodaja / 45,00 kn na dan koncerta
Pretprodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, Croatia Records, Sustav Entrio
Napomena: broj ulaznica ograničen je na 150.

Foto: Josip Sore