Share

Stigao trailer za “Godless”, Soderberghovu vestern seriju

Godless-bg-1

Dok čekamo novu sezonu serije Westworld (predviđena za sljedeću godinu, nije poznat točan datum), stiže nam još jedna vestern serija.

Netflixova limitirana serija u šest nastavaka prati odmetnika Franka Griffina i njegovu ekipu bandita koji odlaze u potragu za svojim nekadašnjim partnerom Royem Goodeom koji ih je izdao. Roy se skriva u La Belle u Novi Meksiko, grad u koje žive samo žene i upoznaje udovicu Alice Fletcher dok se cijeli grad sprema za dolazak Griffinovih ljudi. Sve to na američkom Divljem zapadu tijekom 1880-ih godina.

U prvom teaser traileru možemo vidjeti puno otvorenog prostora i krajolika kako i priliči Divljem zapadu, a tu su i scene koje će vas dodatno zainteresirati za seriju. Čini se da će serija biti nasilnija i krvavija nego što su neki mislili.

Vestern seriju su osmislili Steven Soderbergh i Scott Frank, a potonji potpisuje režiju i scenarij. U glavnim ulogama su Jack O’Connell, Michelle Dockery i Jeff Daniels, a u ostalim Samuel Marty, Luke Robertson, Rio Alexander, Joleen Baughman, Kayli Carter i Tess Frazer.

Godless će svoju premijeru na Netflixu imati za malo više od mjesec dana, 22. studenog.

mojtv.hr

 

Leave a Comment