Share
Straight Mickey and the Boyz objavili novi singl i spot – ‘Snažna volja’

Straight Mickey and the Boyz objavili novi singl i spot – ‘Snažna volja’

Beogradska furiozna trojka Straight Mickey and the Boyz predstavila je novi singl „Snažna volja“, kao i prateći videospot.

Odlučili se ovim singlom najaviti album koji je završen i biće objavljen uskoro, online, cd pa vinil (tim redosledom). Snažna Volja je prva od četiri pesme sa novog albuma za koje planiraju spot.

Režiju i montažu, kao i do sada potpisuje Miodrag Cicović Miki (Mickey Straight). Pesma je snimljena u „Down there studio“ u Beogradu. Produkcija i mix radili su Uroš Milkić i Lazar Kerezović. Glumice koje se pojavljuju u spotu su Ena Jevtić i Klara Andrić. Kamera operater, Vuk Papić.

Ovaj vikend putuju u Crnu Goru i to prvi put, na mini turneju: Nikšić, Podgorica i festival u Kotoru. 25. maja je promocija albuma u beogradskom Dragstoru, kompletan dogadjaj će biti snimljen audio/video, a kao i sve do sada u produkciji Straight Mickey and the Boyz-a.

Nakon Beograda bend ima nekoliko festivala potvrdjenih, a nastaviće promociju po regionu i to će biti objavljeno na njihovoj fb stranici.

Foto: Lazar Bogdanović