Share
Straight Mickey and the Boyz promovira novi album u Saxu

Straight Mickey and the Boyz promovira novi album u Saxu

Beogradska trojka Straight Mickey and the Boyz svoj će prvi nastup u Saxu u sklopu programa Zvonko Radost predstavlja iskoristiti za promociju svog novog albuma, a ova svečanost održat će se u četvrtak, 9. svibnja. Uskoro će biti objavljeno i ime predgrupe koja će im se pridružiti na pozornici. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 50 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena Saxa.

„Jako se radujemo nastupu u Zagrebu, prošlo je skoro godinu dana od INmusica gdje nam je bilo fenomenalno, sada novi prostor, Sax, prvi put sviramo tu, novi album, nove pjesme. Motivacija je velika, jedva čekamo novo druženje i razmjenu energije s publikom“, izjavili su momci iz benda.

Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih glazbenika iz Beograda, koji su utjecaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard corea, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuhali te stopili u jedinstvenu smjesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U kratko vrijeme od kada u javnosti prezentiraju svoj groove rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora vidjeti uživo. Članovi benda su Boško Mijušković na basu, Miodrag Cicović na gitari i Danilo Luković na bubnju. I još nešto: „Prosječna dvocjevka je prvobitno napravljena za lov na vukove, njeni efekti su spektakularni!“ Tako kažu momci iz benda, a što to znači, samo je jedan način da se sazna. Svi u Sax 9.svibnja!