Share
Straight Mickey And The Boyz sa novim albumom ‘Čovek koji ima obaveze’ u Kragujevcu i Novom Sadu

Straight Mickey And The Boyz sa novim albumom ‘Čovek koji ima obaveze’ u Kragujevcu i Novom Sadu

Straight Mickey and the Boyz u petak 11. oktobra po prvi put u novosadskoj Gerili, dolaze da promovišu svoje dugoočekivano drugo izdanje ‘Čovek koji ima obaveze’. Dok će u subotu 12. oktobra nastupiti u Studentskom kulturnom centru Kragujevac.

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova roka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rokk tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Video spotom za numeru Snažna volja, koji su objavili pred početak leta na svom YouTube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog albuma.

Novi Sad

PETAK 11. oktobar // 22:30h
Karte su dostupne u Gerili, po ceni od 500 dinara.

Kragujevac

KONTAKT GALERIJA SKC KRAGUJEVAC. U 22:00. CENA ULAZNICE 300 RSD, STUDENTSKA 200 RSD.