Share
Stray Dogg i Poma 09.01. u Saxu

Stray Dogg i Poma 09.01. u Saxu

Beogradski bend Stray Dogg će održati koncert 9. siječnja u zagrebačkom klubu Sax. Tom prilikom pridružit će im se POMA, novi projekt Maje Posavec.

Stray Dogg s bendom i Poma u Saxu! Stray Dogg se vraća u Sax, ali ovaj put s cijelim bendom! Malo manje od tri godine nakon posljednjeg nastupa u ovom klubu, Dukat Strajnić će predstaviti pjesme s posljednjeg albuma, ali i odsvirati svoje najveće hitove itekako poznate zagrebačkoj publici. Večer će otvoriti POMA, novi projekt Maje Posavec.

Koncert će se održati u četvrtak, 9. siječnja, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u Saxu. Na dan će koštati 70 kuna.

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend koji svira i pjeva na engleskom, ali opstaje već skoro pa desetljeće, odnosno, za svojih osam godina postojanja objavili su četiri albuma, tucet spotova i imali stotine live nastupa. Stray Dogg su: Dukat – Frontmen koji ne zna note, ali komponira pjesme; Anjuta – violinistica koja svira klavir; Vlada – klarinetist koji svira bas; Marko – književnik koji ne piše pjesme, ali svira gitaru  i Andrej – bubnjar koji papreno dobro udara u bubanj.

POMA su nove pjesme Maje Posavec koje izmiču uobičajenoj liniji predstavljanja publici kao neki redoviti “novum” koji slušatelji nenamjerno očekuju. Zbog toga što su nastale u posebnim okolnostima i na različitim geografijama stvaraju jedan osebujan svijet koji intenzivno živi samo kroz vrlo istančanu interpretaciju. Upravo zato njihov put prema slušateljima i počinje kroz elementarni instrumentarij glasa i gitare Ivana Kapeca.

Facebook event: www.facebook.com/events/2406660756047949/

Foto: Marija Strajnić

 

  1. […] bend Stray Dogg će sutra 9.1. održati koncert u zagrebačkom klubu Sax. Tom prilikom pridružit će im se POMA, novi projekt Maje […]

Comments are closed.