Share
Sufosia objavila novi album “Blazing Energy”

Sufosia objavila novi album “Blazing Energy”

Zagrebački metal bend Sufosia predstavio je novi album, pod nazivom “Blazing Energy”, u izdanju Nota Bene Records.

Album pod nazivom BLAZING ENERGY izašao je na svim digitalnim servisima 05.10.2018. Album donosi 9 vrhunski odsviranih i produciranih stvari a uskoro izlazi i u CD izdanju.

“Blazing Energy” je snimljen još prije dvije godine, no spletom okolnosti nikada nije bio objavljen. Razlog za to je smrt Nicka Menze, dugogodišnjeg stalnog člana metal grupe Megadeth.

Samo nekoliko dana nakon relizirane suradnje Nick je tragično preminuo od srčanog udara te su snimke koje je napravio sa Sufosiom (bubanj u pjesmi Insolent Scum)  njegove zadnje poznate snimke.

Bend je nastupio na svim većim metal festivalima u Hrvatskoj i okolnim zemljama (Metalfest, Metalcamp, Metal Days, Metal Mania itd.).

Sufosia

Članovi Sufosie surađivali su i s cijelim nizom drugih izvođača poput: Chris Poland, James LoMenzo, David Ellefson, Christian Andreu, Joe Duplantie itd.

Ovaj metal bend je osnovan još 2006. godine od strane Garašić Davora i Futivić Ozrena. Prvi full-length album „Inspiration Breakdown“ su objavili u martu 2011. godine.

Sufosiu čine: Davor Garašić (gitara i vokal), Dario Bulatović (gitara i backing vokal), Ozren Futivić (bas gitara i backing vokal), te Hrvoje Brnica (bubnjevi).

Rad benda možete pratiti na njihovom YouTube kanalu, kao i na Facebook i Instagram profilima.

Foto: Vilović Studio