SUN U

SUN U predstavila novi singl “When Everything Goes Down”

Nakon izvrsno prihvaćenog prvog singla „Day After Day“, zagrebačka instrumentalistica i pjevačica SUN U, pravog imena Sanja Šiljković koje se mnogi sjećaju kao pjevačicu grupe Lollobrigida, iz svoje je kreativne radionice izvukla nešto što nemamo baš prilike čuti na našim prostorima.

„When Everything Goes Down“ dugo će ostati u ušima – iza pjesme stoji već provjerena ekipa koja je radila i na prvom singlu, a refren je taj koji te nakon slušanja natjera da stisneš repeat i kreneš ispočetka, baš kao što i SUN U poručuje ovim singlom.

Sanja i dalje stvara sve melodije, svira sve instrumente i pjeva, za miks je bio zadužen Damjan Blažun (Beat Busters, BLKPRNT), a mastering je i ovoga puta povjeren Samu Johnu koji stoji iza mastera Chemical Brothersa, Justicea, Jamesa Blakea, Little Dragona, Tige, De La Soula…

A što se dogodi kad se sve sruši? Ostaje nada. Uzdižemo se iz pepela kao feniks. Prateći videospot potpisuje Filip Filković Philatz (More Magnets), a sniman je na veličanstvenoj lokaciji hotela Haludovo u Malinskoj na otoku Krku. Prostor hotela već je nekoliko desetljeća u ruševinama, no i dalje izaziva strahopoštovanje. Kad se sve sruši nije kraj, kraj je kada odustaneš i zaboraviš.

Za styling se i ovoga puta pobrinuo naš genijalni modni dvojac Coded Edge.

Foto: Vjekoslav Palinić

Total
0
Shares
Previous Article
metal days

Metaldays 2018. od 22. do 28.07. u Tolminu

Next Article
beth hart

Beth Hart ponovo dolazi u Beograd