Share
Sutra premijera nove pjesme Robinovih Hudova

Sutra premijera nove pjesme Robinovih Hudova

U srijedu, 29.08.2018. godine, u 14h, na regionalnom muzičkom portalu Treći Svijet, očekujte promociju nove pjesme Robinovih Hudova, pod nazivom ”Mjauk”.

Pjesma ”Mjauk” će vam pokazati Hudove u sasvim novom svjetlu, jer je rizik koji su prihvatili njenim stvaranje, doveo do nečega sasvim novog. Otkrili su za nas da je producent kog su angažovali za ovu pjesmu Srđan Tomaš aka Panter, iz produkcijske kuće Infinity.

Bend Robinovi Hudovi je, možemo komotno reći, banjalučko čudo. Nastao prije sedam godina, dok su članovi benda bili srednjoškolci, ovaj bend je spajanjem krajnosti postao nešto što Banjaluka nikada do sada nije vidjela. Članovi najšokantnijeg, muzički najkompleksnijeg, ali možda i najneshvaćenijeg benda su vrsni muzičari, svako virtuoz na svom instrumentu i svako individua za sebe.

Robinovi Hudovi

Kao da to nije dovoljno, izdvajaju se i po tome što imaju maskotu Zmaja, koji svira reket – da, dobro ste pročitali, reket, kog možete čuti u njihovoj pjesmi ”Spiritualna transformacija”.

Pored originalnosti, izuzetne muzičke ”potkovanosti”, jake socijalne i filozofske poruke koju šalju, Robinove Hudove krasi i činjenica da je to izuzetno odgovoran i vrijedan bend. Ove godine su objavili već tri pjesme i dva spota za koje su sami uradili i režiju i montažu, tako da ih četvrta pjesma ove godine zasluženo stavlja na ubjedljivo prvo mjesto na lokalnoj sceni, ali i šire.

Imaju spreman materijal za dva albuma, ali o tome još uvijek mudro ćute. Izdavanje albuma prvenca će biti pravi praznik za mnogobrojne fanove, a desetine hiljada pregleda na njihovom YouTube profilu svjedoči o tome da će doživjeti veliki uspjeh i po pitanju prodaje.

Rad benda možete pratiti na njihovom Facebook profilu i YouTube kanalu.

Autor: Gorana Divjak      Foto: Marko Ristić

  1. […] Sutra premijera nove pjesme Robinovih Hudova – 1 day ago […]

Comments are closed.