Share
Tate Romanova objavili novi singl i spot “Na radiju”

Tate Romanova objavili novi singl i spot “Na radiju”

Splitski bend Tate Romanova predstavlja “Na radiju”, svoj četvrti studijski singl sa albuma koji uskoro izlazi za diskografsku kuću Croatia Records.

Nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka. Autori glazbe za pjesmu su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal u bendu je Sara Andrić koja iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti. Tate Romanovu kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju.

Ovaj zanimljiv i originalan spot je režirao i montirao Milan Latković iz agencije KREAG. “Na radiju” je bend, kao i većinu materijala, snimio u mostarskom studiju “Pavarotti”. Produkciju potpisuju Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & VIdeoclips) koji je ujedno zaslužan za miks i mastering pjesme. Tate Romanovu do kraja godine čeka uzbudljiva regionalna turneja.

“Pjesma govori o promjenama formata života, te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre.” – Tate Romanova