Share
Tate Romanova objavili spot za novi singl “Iz razloga”

Tate Romanova objavili spot za novi singl “Iz razloga”

Splitski art pop-rock bend Tate Romanova su ovaj tjedan predstavli spot za svoj novi singl “Iz razloga”.

Glazbu za pjesmu su radili Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Video suradnju nastavili su s agencijom Kreag, a spot je režirao i montirao Milan Latković.

Bend se okupio u ljeto prošle godine i krenuli sa radom na prvim autorskim pjesmama. Početkom lipnja objavili su svoj prvi singl pod imenom “Prebrzo”, a priču nastavili sa pjesmama “Osim kad ne” i sada “Iz razloga”. Krajem godine potpisali su ekskluzivni ugovor za izdavačku kuću Croatia Records, a album će predstaviti javnosti tijekom ove godine. Materijal su snimali u mostarskom studiju “Pavarotti” i zagrebačkom studiju “Dan mrak”.

Bend su oformili spomenuti autori pjesama, a osamnaestogodišnja Sara Andrić, inače finalistica showa “RTL Zvijezde” i jedna od talentiranijih ženskih vokala nove generacije, vokal je i frontwoman benda. “Iz razloga” su još snimali: Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips) na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju. Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP) stoji iza produkcije, miksa i masteringa pjesme.