Share
Tate Romanova predstavili spot za novu pjesmu “Na rubu maha”

Tate Romanova predstavili spot za novu pjesmu “Na rubu maha”

Tate Romanova predstavlja videospot za svoju novu pjesmu “Na rubu maha”. To je peti studijski singl splitskog benda koji u rujnu izlazi sa svojim debitantskim albumom za diskografsku kuću Croatia Records. Prijatelj benda Marin Maretić kamerom je popratio njihov vikend u Mostaru i “Pavarotti” studiju gdje je bend snimao većinu svog materijala. Glazbu za novi singl radili su gitarist Ante Jerončić i Šime Barbarić koji je ujedno i autor teksta.

“Na rubu maha” snimali su još Sara Andrić na vokalu, Lana Beović na bas gitari, Ivana Županović na bubnju i Zdeslav Klarić na klavijaturama. Saša Karabatak (Studio “Pavarotti”) i Ivan Božanić (Pips Chips Videoclips, ABOP) producenti su pjesme koju je Božanić također miksao i masterirao.

Sara: Hvala od srca našem Marinu što nam je omogućio da na ovaj način arhiviramo uspomene iz Mostara. Volimo grad i većinu stvari smo snimali u “Pavarotti” studiju tako da je pjesma, osim uspomene na naš rad, tribute dragoj ekipi iz Mostara.

Ante: Od igre živaca u početnoj fazi stvaranja pjesme kada smo tražili zvuk do općeg veselja zbog konačne realizacije možda najplesnije stvari koju smo radili do sada.

Lana: Na probi smo je zapravo jako brzo napravili. Bila je gotova u deset minuta pa su nekako i moja očekivanja bila dobra u startu. Ispala je baš po našem guštu.

Ivana: “Na rubu maha” smo “uboli” odmah. Snimali smo brzo nakon prvih par puta što smo je probali tako da nismo zakomplicirali proces.