Share
Tate Romanova predstavili prvi singl “Prebrzo”

Tate Romanova predstavili prvi singl “Prebrzo”

Novi glazbeni projekt, splitski bend Tate Romanova za vikend objavio je svoj prvi singl “Prebrzo”.

Tate Romanova je drive-pop bend iz Splita. Okupili su se u ljeto prošle godine i krenuli sa radom na prvim autorskim pjesmama. Početkom 2019. snimili su prvi dio albuma u mostarskom studiju “Pavarotti”, a ovaj tjedan objavili i svoj debitantski singl pod imenom “Prebrzo” za izdavačku kuću Street Pulse Music.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuju Šime Barbarić i Ante Jerončić, dok je Barbarić i autor teksta. Videospot za pjesmu režirao je i montrirao Filip Kljakić, snimao Toni Mijač, dok je Igor Starčević zaslužan za vizualne efekte.

Posebno osvježenje projekta je osamnaestogodišnja Sara Andrić, inače finalistica showa “RTL Zvijezde” i jedna od talentiranijih ženskih vokala nove generacije. Spomenuta trojka lani je oformila bend, a pridružili su im se Mirko Rak (The Fogsellers) na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips) na klavijaturama i Cyro Gastone (Justin's Johnson) na bubnju. Saša Karabatak i Sead Zaklan su pjesmu snimali i producirali, dok je miksao i masterirao Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP).