Teški Osjećaji Danas opuštam

Teški Osjećaji objavili novi singl “Danas opuštam”

Autorski bend Teški Osjećaji iz Tisnoga na otoku Murteru, izdao je novi singl “Danas opuštam” za Croatia Records.

“Ovo je prvi najavni singl za naš album prvijenac čije službeno izdanje od strane Croatia Records očekujemo krajem ljeta. Album će se također zvati Danas opuštam glavu.”

Teški osjećaji, rock bend iz Tisnoga još su 2016. godine potpisali ugovor s Croatia Recordsom za singl ‘Rozi’, a i spot „Slobodan“, koji je promoviran u šibenskom Azimutu, imali ste prilike vidjeti na CMC televiziji.

Ovoga puta s Croatia Recordsom su potpisali ugovor za svoj album prvijenac kojeg su i promovirali u Tisnom.  Iz benda kažu da je pjesma ‘Danas opuštam glavu’ odabrana za prvi singl upravo iz razloga jer je stiglo ljeto i nakon svih nedaća i problema koji su zadesili društvo došlo je vrijeme za malo opuštanja i ljetnog uživanja o čemu pjesma i govori. 

Pjesma “Danas opuštam glavu” najavni je singl istoimenog albuma prvijenca benda Teški osjećaji. Budući da ove godine bend slavi deset godina postojanja i upravo na tu obljetnicu objaljuje svoj prvi službeni album, spot koji prati pjesmu je zamišljen kao nekakav osvrt na sve što je bend radio ovih deset godina.

Tako se u spotu pojavljuju i bivši članovi benda, žene članova benda, prijatelji, fanovi…

Na taj način njihovi prijatelji i fanovi prisjetit će se nekih trenutaka uz naš bend, dok će publika koje ih ne poznaje dobiti detaljniji uvid u svijet Teških osjećaja. Zato su skupili sve snimke, spotove, skečeve i od toga složili jedan video s bitnijim trenutcima iz rada samog benda.

Singl Danas opuštam glavu imao je premijeru 24.06.2021 u 13h na CMC televiziji i You Tube kanalu Croatia Records. Isti dan u 17h u Tisnome bend je održao promotivni koncert pokraj podiznog mosta u Tisnome dok je most bio u zaku i sav promet je bio zaustavljen  da bi brodovi i jahte mogle proći ispod mosta.

  • Glazba: Željko Marača, Željko Veldić, Petar Garofulić, Ivan Ivas
  • Tekst: Željko Marača
  • Aranžman: Željko Marača, Željko Veldić, Petar Garofulić, Ivan Ivas
  • Snimano u jesen 2020. Studio ĐONI, Zadar
  • Tehničar i snimatelj: Frane Profaca
  • Miks i mastering: Ante Prgin Surka
  • Montaža videospota: Tomislav Dugančić
Total
1
Shares
Previous Article
Milan-Petrovic-Quartet

Milan Petrović Quartet na Zidiću Doma omladine Beograda povodom 10 godina autorskog rada

Next Article
Obojeni program Kuda ovaj čovek ide

Obojeni program predstavio spot za pesmu ,,Kuda ovaj čovek ide“