the cockblockers

The Cockblockers objavili novi singl “I Gave It All”

Beogradski blues rock trojka The Cockblockers predstavlja četvrti singl sa svog drugog studijskog album!

Ovog puta riječ je o vrlo lijepoj i emotivnoj baladi “I Gave It All” koja stiže nakon žestokih singlova “Let It Out” te “Next To You”. Aktualnim singlom sastav prikazuje žanrovsku raznolikost i potvrđuje status jednog od najzanimljivijih sastava ne samo u Srbiji, već i u regiji. Autor teksta i glazbe je gitarist i vokal u bendu, Nenad Todorović, a ostatak benda još čine Milan Mladenović na bas gitari i Minja Vuletić na bubnju. Produkciju ponovno potpisuje Shoom Studios, a za video je zaslužan diptcych.

O novom singlu ovaj mladi i perspektivni sastav govori: 

“Pesma je o izgubljenim dragim ljudima. Da li je to ljubavna veza ili prijateljstvo, osećaj da izgubimo nekoga nikada nas ne ostavlja ravnodušnim. Pesma nosi iskrenu emociju prema izgubljenoj osobi. Svako od nas se sigurno nekada našao u sličnoj situaciji i zna da je mnogo snage potrebno nastaviti dalje. Nekada na to pitanje nemamo odgovor, ali najvažnije je biti iskren prema sebi i drugima.”

The Cockblockersi su sve bliži objavljivanju albuma “Let it out” te ih očekuje regionalna turneja u suradnji sa splitskim Street Pulse Musicom.

Total
1
Shares
Previous Article
Julien Baker u Tvornici kulture

Julien Baker u Tvornici kulture 2.5.2022.

Next Article
Vizelj predstavio novi singl i spot 'Mislim da sam plav'

Vizelj predstavio novi singl i spot 'Mislim da sam plav'