The Cockblockers objavili novi singl i spot “Can’t Stop Thinking About You”

Beogradski bluz rok bend The Cockblockers predstavio je novi video singl “Can’t Stop Thinking About You”.

The Cockblockers je rock’n’roll/blues bend baziran u Beogradu koji je počeo sa radom 2011. godine. Osnivač je frontmen, gitarista i pevač Nenad Todorović. Od samih početaka putovali su širom Srbije i Balkana, nastupali na festivalima (EXIT, Nišville Jazz Festival, Arsenal FEST, Evergreen Fest, Šumadijski BluesRock Festival) i delili binu sa velikanima kako srpske tako i internacionalne rok i bluz scene. Nakon EP-a “Give Me All I Want” (2013), Live

Sessiona (2015) i nekoliko singlova, 2017. objavili su debitantski album “Free Your Mind” koji je pobrojao odlične kritike širom regiona.

Nedavno je objavljen prvi singl sa drugog predstojećeg albuma pod nazivom ”Can’t Stop Thinking About You”. Video produkciju potpisuje Diptych, dok je pesma snimana u studiju Shoom Studios. The Cockblockers nam donosi moderniji zvuk i primetan je razvoj benda u odnosu na prvi album. Po rečima benda, prvenstveno žele da upoznaju publiku sa svojim novim zvukom, a zatim će krenuti i nastupi širom regiona u saradnji sa Street Pulse Music agencijom.

Total
1
Shares
Previous Article
6. Bunt Rok Festival

6. Bunt Rok Festival RTS-a se odlaže

Next Article
Decatholicize

Intervju | Decatholicize: „Metal nije samo muzika, on je način života“