Share
The Kooks objavili kompilacijsko izdanje “The Best Of… So Far”

The Kooks objavili kompilacijsko izdanje “The Best Of… So Far”

Britanski indie-pop-rockeri The Kooks danas su objavili iščekivani kompilacijski album “The Best Of… So Far”, koji sadrži neke od njihovih najvećih hitova, ali i dvije nove pjesme među kojima je i aktualni singl “Be Who You Are”.

The Kooks su odlučili svoju desetogodišnju karijeru proslaviti kompilacijskim albumom “The Best Of… So Far”, a najavili su ga singlom “Be Who You Are” za koji je dostupan i prateći videospot. Video je snimljen u Marakešu i sadrži nostalgične isječke nastale tijekom višegodišnje karijere benda. Trijumfalan i slavljenički, video je oda dosadašnjoj karijeri.

Neki fanovi posumnjali su da bi ovo mogao biti kraj za The Kookse, no frontmen benda Luke Pritchard svojom izjavom odbacio je bilo kakve sumnje – “Bilo je najveće zadovoljstvo raditi, putovati, svađati se, mrziti i voljeti s najboljim i najtalentiranijim ljudima koje sam upoznao u životu. Ovo je najbolji posao na svijetu, i ne planiramo prestati uskoro.”

Iščekivano izdanje dolazi u pravo vrijeme da britanska četvorka proslavi više od 10 godina karijere započete još uvijek nezaustavljivim, 5 puta platinastim debitantskim studijskim albumom “Inside In/Inside Out” (2006.).

“The Best Of… So Far” popis pjesama – standardno izdanje
Naive
Always Where I Need To Be
Junk Of The Heart (Happy)
Bad Habit
She Moves In Her Own Way
Shine On
Seaside
Down
Sofa Song
Is It Me
You Don't Love Me
Forgive & Forget
Ooh La
Sway
Eddie's Gun
Matchbox
Be Who You Are – Alternative Intro
Broken Vow
Naive (The Him 2017 Remix) (Digital Only)

Izdanje “The Best Of… So Far” hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.