Share
The Lemon Twigs uskoro objavljuju novi album

The Lemon Twigs uskoro objavljuju novi album

“Go To School” najnoviji album grupe The Lemon Twigs biće objavljen 24. avgusta ove godine od strane izdavačke kuće 4AD. Prvi single “If You Give Enough” možete poslušati u nastavku.

Braća Brian i Michael D’Addario podeliće sa publikom svoj najambiciozniji projekat do sada. U pitanju je mjuzikl “Go To School” koji sadrži petnaest pesama koje su komponovane, producirane, napisane i miksovane u njihovoj kući na Long Ajlendu. Ovaj mjuzikl je srceparajuća priča o odrastanju šimpanze koja je odgajena kao ljudsko biće. Todd Rundgren i majka braće D’Addario, Susan Hall, igraju roditelje mlade šimpanze pod imenom Shane. Svoj vokalni doprinos su dali i Jody Stephens i njihov otac Ronnie D’Addario.

Brian i Michael opisuju svoj album kao “nešto sadašnje, prošlo, veliko, malo, mračno i obećavajuce, sve u jednom šlušanju”.

The Lemon Twigs su se pojavili na sceni 2016. godine sa svojim debi albumom “Do Hollywood”, za koji su pohvaljeni od strane časopisa Rolling Stone i NPR Music koji je izjavio da je album “kao slušanje muzike iz vremena koje nikada nije postojalo… barokni rock pop”.

The Lemon Twigs su ubrzo dobili fanove među kojima su velike ikone poput Questlove,  Elton John i Jack Antonoff koji je za njih rekao da će otvoriti novu fazu rok muzike.

Nakon objavljivanje albuma “Go To School” 24. Avgusta ove godine, The Lemon Twigs će se otisnuti na britansku turneju sa Arctic Monkeys, a zatim i na evropsku turneji.

Foto: Erica Snyder

 

  1. […] Brian i Michael D’Addario, poznatiji kao The Lemon Twigs, objavili su treći singl sa svog predstojećeg albuma/mjuzikla „Go To School“ koji će 24. avgusta objaviti za izdavačku kuću 4AD. […]

Leave a Comment