Share
The Mahones 1. ožujka premijerno dolaze u Hrvatsku

The Mahones 1. ožujka premijerno dolaze u Hrvatsku

Prava irish punk poslastica, The Mahones, stiže u nedjelju, 1. ožujka na Good Vibrations u zagrebačku Močvaru, u organizaciji Hangtime Agency.

Po prvi puta u Hrvatskoj feštat ćemo s kanadskim veseljacima The Mahones! Cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, na dan će koštati 90. Informacije o početku prodaje bit će dostupne uskoro.

The Mahones je kanadski irish-punk bend osnovan kako i priliči, na Dan sv. Patrika davne 1990. osnovao ga je Finny McConnel koji se rodio u Dublinu s idejom da ima bend koji njeguje etiku radničke klase sa snažnim utjecajem irske kulture. Kao glavni utjecaj benda navode Poguese od kojih su derivirali i samo ime, „Pogue Mahones“ na irskom znači „poljubi me u dupe“. Do sada su izdali 13 albuma, a posljednjeg od njih Love, Death & Redemption promovirat će ovom prilikom u Močvari.

Surađivali su s brojnim poznatim imenima kao što su Jake Burns (Stiff Little Fingers), Simon Townshend (The Who), Ken Casey and Rick Barton (Dropkick Murphys), Dave Baksh (Sum 41), Johnny Fay Gord Sinclair (The Tragically Hip), Ian D’Sa (Billy Talent)… Svojim pjesmama obogatili su nekoliko filmova, od kojih se “Paint The Town Red 2010” našla u završnoj sceni filma „Boksač“ s Mark Wahlbergom i Christianom Baleom koji je osvojio dva Oscara. Ljubitelji bendova kao što su Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues, Rumjacks i The Real McKenzies naprosto ne smiju propustiti ovaj koncert.

THE MAHONES (KANADA) Web: Facebook, Twitter, Instagram

Cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, na dan će koštati 90 kuna. Informacije o početku prodaje bit će dostupne uskoro, a za sve detalje, pratite službeni događaj klikom OVDJE.

NEDJELJA 01.03.2020. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 70/90 KN