The-Marshmallow-Notebooks

The Marshmallow Notebooks novim spotom najavio koncert u Zagrebu

Krapinski prakantautor Matija Habijanec objavio je drugi singl i spot s nadolazećeg Destruction LP-a, pjesmu ‘Trust Me I Don’t Know What I’m Doing’.

Matija ju je napisao, “producirao”, otpjevao te odsvirao gitare i hammond percussion, a tu su još i Vlado Mlady (bubnjevi), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet), Hrvoje Nikšić (hammond), Karlo Cmrk (bas) i Ivana Starčević (bek vokali). Za snimku i miks zaslužan je Hrvoje Nikšić (Kramasonik), za mastering Andy Jackson (Tube Mastering), a za spot Josip Visković i Vjeran Vukašinović. Empetrica se može preuzeti besplatno na themarshmallownotebooks.com.

Destruction LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. Matija je u međuvremenu pokrenuo improviziranu izdavačku kuću Noisy Night Records koja se nalazi u stanju hibernacije nakon što je objavila četiri longplejke (The Marshmallow Notebooks, Benchwarmers, (The) Lesser Men, Izae), jednu singlicu (Jennifer’s Band) i jednu kazetu (The Moody Brooders), a sudjelovao je i u stvaranju dvoje djece.

Koncert u Vinylu 30.12. (FB event) bit će prvi bendovski The Marshmallow Notebooks koncert u Zagrebu nakon više od tri i pol godine, čime najavljuju znatno aktivniju 2020. U live postavi koja je svoju premijeru imala na ovogodišnjem Tabor FIlm Festivalu su Matija Habijanec (gitara, vokal), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet, synth), Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj).

The Marshmallow Notebooks – Trust Me I Don’t Know What I’m Doing (official video):

Total
25
Shares
Previous Article
Kanda, Kodža i Nebojša Tako volim da živim

Kanda, Kodža i Nebojša sutra u banjalučkom KSB-u

Next Article
Pixies-1.-septembra-u-Beogradu

Pixies 31.08. se vraćaju u Zagreb