The Marshmallow Notebooks

The Marshmallow Notebooks spotom za pjesmu “Fridays” najavljuje novi album

Krapinski prakantautor Matija Habijanec objavio je i treći singl i spot s nadolazećeg “Destruction” LP-a, pjesmu “Fridays”.

Matija ju je napisao, “producirao”, otpjevao te odsvirao gitare, a tu su još i Oliver Kovač (bas), Vatroslav Miloš (bubanj, prateći vokali), Katarina Stamenkovska (violina) i Josip Visković (synth, glockenspiel).

Pjesmu su snimali Vedran Brlečić u Kozmu (!) i Hrvoje Nikšić u Kramasoniku, miksali su je Hrvoje Nikšić i Matija Habijanec, mastering je kao i obično napravio Andy Jackson (Tube Mastering), a spot Josip Visković. Empetrica se tradicionalno može preuzeti besplatno na themarshmallownotebooks.com.

Destruction LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. Fridays je već treći singl i spot s nadolazeće ploče, nakon As If i Trust Me I Don’t Know What I’m Doing.

Nova live postava benda u kojoj su osim Matije, Katarine i Viskija još i Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj) je u sedmom mjesecu planirala napraviti turneju po Sloveniji i Italiji, no u međuvremenu se svijet promijenio pa nitko više ne zna što će se desiti, a što ne.

Foto: Matej Čelar

Total
1
Shares
Previous Article
Paper-Tigers-bend

Paper Tigers predstavio dva singla

Next Article
SUS Pas koji nije tvoj

SUS sumirali evropsku turneju spotom za pesmu ,,Pas koji nije tvoj"