The Marshmallow Notebooks u Beogradu i Novom Sadu

Krapinski kantautor Matija Habijanec koji stoji iza benda The Marshmallow Notebooks vraća se u Beograd gde će održati koncert u sredu, 11. januara, u klubu Elektropionir s početkom u 21 čas. Dan ranije, 10. januara, Matija će održati koncert u novosadskom Škripa Pubu. Gost na oba koncerta biće Alen Čelić.

The Marshmallow Notebooks će na predstojećim koncertima predstaviti pesme sa budućeg albuma “Destruction”, ali i podsetiti na pop klasike i proslaviti izlazak kanadskog izdanja LP-a i kasete “The Marshmallow Notebooks” sa bonusima.

 Iako muziku živi, objavljuje i svira već par decenija, Matija i The Marshmallow Notebooks u fokus šire publike dolaze 2013. godine objavljivanjem albuma “The Marshmallow Notebooks” za sopstvenu (Noisy Night) izdavačku kuću.
Album zasluženo nalazi mesto u samom vrhu godišnjih lista albuma regionalne scene, a krajem 2016. dobio je i svoje severnoameričko izdanje za kanadsku izdavačku kuću “Ill in the Head”. Pored 10 pesama sa originalnog izdanja na njemu se nalaze i nove verzije pesama “The Last Tourist in Town” i “Train Ghosts”.

Alen Čelić je rođen u Osijeku, a živeo je u Berlinu i Kelnu. S bendom Ghostlovers otkrivao je “Gentleman pop”, a Slaven Bilić & The Red Cards svirali su “Offside pop”. Poslednjih godina u Splitu radi kao profesor scenskog pokreta, a kao kantautor New Gondoliersa na engleskom jeziku rado se bavi temama migracije, zaljubljivanja i odljubljivanja.

Ulaznice za beogradski koncert su u pretprodaji u Zaokretu (Cetinjska 15) i kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 400 dinara, dok se za koncert u Novom Sadu po ceni od 250 dinara mogu naći u Škripa Pubu (Jevrejska 1).

blic.rs

Total
0
Shares
Previous Article

Basista “Čorbe” goreo na bini

Next Article

SOHN predstavio spot za pesmu ‘Hard Liquor’