Share
Timothy Olyphant u četvrtoj sezoni serije “Fargo”

Timothy Olyphant u četvrtoj sezoni serije “Fargo”

Zvijezda serije Pravednik Timothy Olyphant, vraća se na FX s ključnom ulogom u nadolazećoj, četvrtoj sezoni antologijske serije Fargo, koju predvodi Chris Rock.

Seriju je stvorio Noah Hawley, koji potpisuje scenarij, režira seriju te je izvršni producent, a ujedno ima i ulogu showrunnera. Četvrtu sezonu smjestio je u pedesete godine u Kansas City, a na malim bi ju ekranima trebali gledati već sljedeće godine.

Lokacija na koju je nova sezona smještena služi kao sjecište i mjesto sudara dvije migracije – Europljana iz zemalja poput Italije i Afro-Amerikanaca koji su u velikom broju pobjegli s jug, obje u borbi za komadić Američkog sna.

U Kansasu djeluju dva kriminalna sindikata – talijanski koji predvodi Donatello Fadda i afro-američki na čijem je čelu Loy Cannon (Rock). Dva sindikata uspjela su postići primirje u kojem glave obje obitelji moraju zamijeniti svoje najmlađe sinove.

Olyphant će se naći u ulozi Dicka “Deafyja” Wickwarea, koji ima bitnu ulogu u cijeloj priči, prenosi MojTV.

U glumačkoj postavi kojoj se pridružio su već Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli,, E’myri Crutchfield, Amber Midthunder i Uzo Aduba.