Share
„Traže te“ novogodišnji singl Autoparka

„Traže te“ novogodišnji singl Autoparka

Autopark vam želi srećnu novu godinu uz prigodan novogodišnji singl, malo uputstvo za preživljavanje života, koji se zove „Traže te“.

Bend čine: Bubanj – Lav Bratuša, bas – Srđan Popov, klavijature – Miroslav Cakić, gitare i vokal – Nikola Berček, vokal – Ognjenka Lakićević, tekst – Autopark, produkcija – Saša Janković i Srđan Popov.

Autopark su 2000. godine osnovali Milan Jovanović (bas, gitara), Nenad Jevtić (klavijature) i Ognjenka Lakićević (vokal). Kroz bend prolazi još nekoliko članova dok 2005. ne postaje šestočlana grupa.

Premijerno puštanje grupe desilo se u emisiji „Moć veštica“ autora Fridoma 2001. godine, tada na radiju B92. Pesme Autoparka nalazile su se na domaćim listama (B92 i Studija B). Prve pesme grupe, snimljene u kućnom okruženju, bile su dostupne na internetu pod nazivom 10+1 ili Our So-Called Record. Nakon toga, gitarista Milan Jovanović, koji je uradio produkciju ovih pesama, odlazi u inostranstvo i njega smenjuje Nikola Berček 2004. godine. Izbor pesama od tada pa nadalje su zabeležene na albumu Osećanja za poneti, koji je izdat u decembru 2006.