Share
Treća večer 6. sezone natjecanja Čuješ?! uz bendove La Volpe, Eastock i Trip to Caldera

Treća večer 6. sezone natjecanja Čuješ?! uz bendove La Volpe, Eastock i Trip to Caldera

Treći mjesec donosi i treću večer šeste sezone natjecanja za neovisne bendove i izvođače Čuješ?!. U utorak, 10. 3. svoje će snage u KSET-u odmjeriti La Volpe, Eastock i Trip to Caldera!

La Volpe je alternativni garažni rock bend iz Splita. Nastaje 2014., a 2017. izbacuju svoj album prvijenac „Way Away“. Mario Vrca, Luka Donadini, Roko Zanze i Karlo Topić od tada sviraju po Hrvatskoj i BiH te nastupaju između ostalog i u finalu HGF-a te na INmusic Festivalu.

Eastock – Исток nastaje 2015. godine u Užicama. Bend čine četiri člana iz BiH i Srbije. Svojim troglasnim pjevanjem i snažnim gitarskim dionicama nastupaju po festivalima i klubovima širom regije. Eastock iza sebe ima snimljen demo album „Dnevnik genija“.

Trip to Caldera je rock bend iz Hrvatskog Zagorja. Broje pet marljivih i poslu predanih kreativaca s velikim apetitom da dospiju na svjetske pozornice. Do sad su objavili tri pjesme pod nazivom „Demo Tapes“.

Bandcamp

Cijena karte u pretprodaji je 10 kn, a može se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta karta će na ulazu koštati 15 kn.