Share
Tri Kapljice objavile spot za novi singl „Jaka“

Tri Kapljice objavile spot za novi singl „Jaka“

Tri Kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su svoj drugi po redu singl ispraćen video spotom. U pitanju je singl „Jaka“ koji je publika već imala prilike da čuje na emisiji Bunt Rok Masters. Pesma je snimana i producirana u studiju Do Re Mi, dok je za video bila zadužena ekipa Illegal Production, poznata po saradnji sa bendom Atheist Rap.

Njihov prvi singl „Hajde“ pozicionirao ih je na mnoge domaće i regionalne top liste, a čak ih je doveo i do prvog mesta liste Twentilator – top lista regionalista zagrebačkog radija 808.

Posle prošlogodišnjeg plasmana u finale najvećeg regonalnog demo festivala Demofest u Banja Luci, Tri Kapljice su počele rad na svom albumu  prvencu koji će biti objavljen tokom 2017. godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Paralelno sa radom u studiju, odvijaju se i koncertne aktivnosti benda tako da će publika posle nastupa u Novom Sadu, Rumi, Bačkoj Palanci i Negotinu, uskoro biti u prilici da ih čuje i vidi u Šapcu, 01. aprila u klubu „Baro“ i 08. aprila u kikindskom Pabu „J“ gde će nastupiti u društvu svojih iskusnijih sugrađana, benda Atheist Rap.