U-Muzičkoj-kući-Metropolis-promocija-ploče-Sve-što-vidim-i-sve-što-znam-grupe-Bjesovi

U Muzičkoj kući Metropolis promocija ploče “Sve što vidim i sve što znam” grupe Bjesovi

U subotu, 9. novembra u prostorijama Muzičke kuće Metropolis biće održana promocija remasterizovanog antologijskog albuma “Sve što vidim i sve što znam” grupe Bjesovi prvi put na LP ploči u izdanju kuće Metropolis.

O albumu Bjesova će govoriti autori Zoran Marinković i Goran Marić kao i brojni rok poslenici: Vlada Džet (rok novinar), Ivan Kljajić (producent), Oliver Jovanović (studio „O“), David Vartabedijan (rok novinar) i drugi. Posetioci ovog jedinstvenog događaja imaće priliku da kupe ploču po promotivnoj ceni, ali i da dobiju posvetu autora.

 „Sve što vidim i sve što znam” je treći album grupe Bjesovi koji je prvi put objavljen davne 1997. godine za Metropolis. Na ovom kultnom izdanju Bjesova se nalaze brojni koncertni favoriti autorskog tandema Marinković-Marić kao što su “Probudi me”, “Kad mi stane dah”, “Sve će se doznati”, “Dar”…

Povodom jubileja –dvadeset godina od originalnog izdanja, Metropolis je u decembru 2017. godine objavila reizdanje ovog albuma na cd-u u postprodukciji Olivera  Jovanovića. Dve godine kasnije, „Sve što vidim i sve što znam“ objavljeno je i na remasterizovanom vinilu u produkciji Ivana Kljajića i grupe Bjesovi.

Total
0
Shares
Previous Article
Sufferings-the-Price-Misanthropic-Manifest

Suffering’s the Price objavili novi album “Misanthropic Manifest”

Next Article
ŠA-Fest-Zoster

Zoster sutra u banjalučkom KSB-u