Share
Urban & 4, Ogenj i Koala Voice prva imena Hoomstocka

Urban & 4, Ogenj i Koala Voice prva imena Hoomstocka

Ljeto u Humu na Sutli, tik uz samu slovensku granicu, i ove će godine proteći u znaku najboljega što domaća i regionalna scena ima za ponuditi. Hoomstock festival trinaesti će se put održati 24. i 25. kolovoza, a poznata su i prva imena ovogodišnjeg izdanja.

Urban & 4 prvi je headliner – riječki će glazbenik sa svojom “četvorkom” zagrijati humsku ljetnu večer hitovima kao što su “Black Tattoo”, “Astronaut”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, a kako je bend trenutno u fazi snimanja novog materijala, moguće je da ćemo na Hoomstocku čuti i pokoju novu iz Urbanove radionice.

Punk rock pojačan kajkavskim narječjem natjerat će nožice da pojačano rade jer u Hum dolazi Ogenj! Koprivničani itekako znaju napraviti dobar tulum pa očekujemo prolijevanje pive u neslućenim razmjerima i bolne plesne mišiće sljedeći dan.

Granicu će preskočiti Koala Voice, predstavnici nove slovenske alternativne scene. Prošle su godine objavili hvaljeni “Wolkenfabrik”, a prati ih glasina da ih se uživo svakako mora vidjeti. Evo i prilike!

Early bird ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio. Prvih 100 ulaznica limitirano je po cijeni od 50 kuna, a ta će cijena biti važeća do 1. travnja ili do isteka zaliha.

  1. […] ovoga ljeta protutnjati najveća imena hrvatske alternativne scene, pridružuju se tri nova imena. Otprije najavljenim Urban & 4, Ogenju i Koala Voice pridružuju se Antenat, NLV i J.R. […]

  2. […] u kosi 24. i 25. kolovoza dovezite se u Hum na Sutli. Tamo će vas dočekati dosad najavljeni Urban & 4, Ogenj, Koala Voice, NLV, J.R. August i Antenat, a njima se od danas pridružuju tri […]

Comments are closed.