Urban instinkt – Spreman sve da dam

Urban instinkt predstavili novi album – „Spreman sve da dam“

Dugoočekivani album tuzlanskog rapcore benda Urban instinkt pod nazivom „Spreman sve da dam“, konačno je u izdanju diskografske kuće Menart, ugledao svjetlo dana.

Album je sniman pod producentskom palicom producenta i profesora Dragana Divjaka u studiju MAT u Tuzli, a masteriran je u studiju “New Alliance East” iz Sjedinjenih Američkih država. Za mastering je bio zadužen inženjer zvuka, glazbenik i producent Nick Zampiello koji je surađivao i radio s brojnim bendovima poput Agnostic Fronta i grupe Terror.

Na albumu se nalazi osam pjesama raznolikih tematika, a opisuju ih tekstovi vezani za psiho-socijalno stanje ljudi u današnjem društvu. Samu glazbu ispunjavaju energični rifovi i ritmovi s dozom stila sličnog za rapcore bendove devedesetih godina kojeg možemo opisati u tri riječi – iskreno, istinito i realno!

Urban instinkt

Kao gost na albumu nalazi se legenda domaće hip-hop scene Edo Maajka i to na pjesmi “Daj joj keš” te jedan od najboljih MC-a na Balkanu – Frenkie na pjesmi “Ustani i kreni” za koju se upravo snima i video-spot. Za spot je zadužena dobro poznata ekipa “Salt and Flow” iz Tuzle, a uz novi album i spot će biti predstavljen na promociji 31.5.2019. u Klubu Palma u Tuzli.

Članovi grupe Urban instinkt: Mirza Čardžić Charge – Bass gitara i vokal, Edo Muminović – Ritam i solo gitara, Mirza Halilagić Mita – Ritam gitara i Sead Hadžić Sejo – Bubnjevi

Cijeli album slušajte i na Deezeru.

Total
12
Shares
Previous Article
Dark Circle Fest - Warm Up Party ovu subotu u Palachu

Dark Circle Fest - Warm Up Party ovu subotu u Palachu

Next Article
Novi koncept Dana piva Karlovac - Otkrivena prva glazbena imena

Novi koncept Dana piva Karlovac - Otkrivena prva glazbena imena