Share
Valentino Bošković objavio novi singl “Brian May”

Valentino Bošković objavio novi singl “Brian May”

Brački astronaut Valentino Bošković ekskluzivno se javio s Marsota i otkrio još jednu dugo čuvanu pop kulturnu tajnu o glazbenim početcima gitarista Briana Mayota.

Valentino je kontaktirao Mayota da zasvira solo u pjesmi, ali mu je turneja Kvinota bila važnija, a i žena mu ne voli kad se dopisuje preko maila. “U pismi smo spomenili i bend Rolo tako da ne tribam vodit Karlota i Mišu na večeru koju smo in obećali”, rekao je Valentino Bošković o pjesmi.

Iza priče o Valentinotu stoje splitski glazbenici bračkih korijena, Branko Dragičević i Josip Radić. Njihova nedavna suradnja s TBF-om, “Adio, Trafikonte!”, ove je godine bila nominirana u kategoriji Pjesme godine na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi Rock&Off i , a “Brian May” je četvrti objavljeni singl nakon uspješnog kompilacijskog albuma “Vodič kroz galaksiju za redikule”.

Posebnu kompilaciju povodom pet godina nepostojanja benda „Vodič kroz galaksiju za redikule“ možete kupiti u zagrebačkom Rockmarku, riječkom Dallas Music Shopu, splitskom Rollin Galleryju te na webshopu.