Share
Vatra 4. travnja u zagrebačkom Boogaloou

Vatra 4. travnja u zagrebačkom Boogaloou

Nakon što je prošle godina trijumfalno proslavila 20 godina postojanja u Domu Sportova, Vatra će nastupiti u Boogaloou nakon 15 godina od njihovog posljednjeg koncerta u tom zagrebačkom klubu i to u subotu, 4. travnja.

To će ujedno biti i njihov prvi klupski concert u Zagrebu nakon trogodišnje pauze. Ulaznice za ovaj spektakl po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Rockmarku, Boogaloou (10-16h) ili preko sustava Entrio. Imajući na umu veliku količinu fanova, za one najstrastvenije osiguran je i ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od samo 50 kuna koje se mogu kupiti do utorka, 21. siječnja ili do isteka zaliha.

Early bird link

Bend koji je osnovan 1999. u Virovitici do sada je snimio deset albuma. Osvojili su nekoliko Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada te u 21 godinu postali jedan od najvažnijih hrvatskih pop rock sastava. Na koncertu u Boogaloou njihova najvjernija publika uživat će u intimnoj atmosferi uz bend koji će kroz presjek karijere po prvi puta uživo izvesti i pjesmu kojom najavljuju novi studijski album.

Članovi benda su: Ivan Dečak – vodeći vokal, ritam gitaraI, rena Celio-Cega – klavijature, prateći vokal, Robert Kelemen – električna gitara, Tomislav Franjo Šušak – bass gitara i Mario Robert Kasumović – bubnjevi.

Event: www.facebook.com/events/493978414637674/

Foto: Mare Milin