Share
Večeras počinje 5. Natural Mystic Festival

Večeras počinje 5. Natural Mystic Festival

Skarra Mucci, Del Arno Band, Hornsman CoyoteSassjaKing CalypsoSounds of Freedom i drugi na petom izdanju Natural Mystic Festivala.

Peti po redu „Natural Mystic Festival“ biće kao i svake godine održan na brdu Ždreban, udaljenom svega 2km od Gornjeg Milanovca i smešten u prelepom prirodnom ambijentu spremnom da dočeka sve ljubitelje reggae muzike, prirode i kampovanja.

S obzirom na to da smo svi prepoznali ovaj internacionalni festival kao važno odredište reggae muzike i kulture i uzimajući u obzir uspeh prethodnih izdanja, Natural Mystic 05 proširen je na četvorodnevno trajanje!

Svečano otvaranje je večeras u Domu Kulture Gornji Milanovac gde će nastupiti naš legendarni „Del Arno Band“, dok se od 28. aprila do 01. maja celokupno dešavanje seli na brdo Ždreban.

Fenomenalan muzički program koji smo spremili postavlja Natural Mystic 05 na mapu najvažnijih reggae fetivala u okruženju.

Celokupnu listu bendova koji nastupaju možete naći na zvaničnom sajtu festivala naturalmystic.info.

Ne treba podsećati da je ulaz besplatan i da će tako uvek biti ! Radujemo se svim gostima i sa nestrpljenjem vas očekujemo !!! One Love !!!